EchipMont.ro

Cosul meu:

0 prod. - 0,00 RON
Nu aveti produse in cos

0

Livrarea si plata produselor

LIVRARE Produselor

Produsele comandate se livrează prin curier rapid DPD Courier sau Fan Courier. In functie de disponibilitatea pe stoc, produsele ajung la destinaţie în 24-72 ore în orice localitate din ţară. Livrarea se face la domiciliu sau la adresa menţionată de către client. 

  • Pentru comenzile ce depăşesc 300 RON transportul este gratuit.
  • Pentru comenzile sub 300 RON transportul este de 25 RON.

La preluare se achită contravaloarea produselor comandate. De la agentul firmei de curierat rapid primiți o chitanţă care dovedeşte că ați plătit contravaloarea produselor.

Avand in vedere ca suntem din Ploiesti, pentru livrarile efectuate local in mod uzual transportul este gratuit, Produsele se pot livra la adresa indicata sau se pot ridica de la sediul nostru in urma unui telefon in prealabil.

De asemenea, am creat un serviciu de livrare urgenta valabil doar in Ploiesti. Astfel in 3 ore  de la confirmarea comenzii produsul va fi livrat la adresa indicata de tine de catre un reprezentant EchipMont, in aceeasi zi maxim pana la ora 19:00. Cu doar 50 lei iti vom aduce echipamentul dorit, fara ca timpul tau sa fie afectat) sau vei putea face un cadou surpriza.

In situatia in care se doreste o alta modalitate de livrare decat cele mentionate mai sus va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email la office@echipmont.ro

 

PLATA Produselor

Puteti cumpara produse de pe EchipMont.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

 

Plata Ramburs 

Puteti achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate chiar la livrare, catre curier. Pentru a beneficia de acest tip de plata, la crearea comenzii online, la detaliile de livrare va trebui sa specificati livrare Prin curier si la metoda de plata sa selectati plata ramburs.

 

Plata Online plin card bancar

Cu ajutorul cardului tau bancar (VISA, Mastercard, maestro, etc.) poti achita online, simplu si rapid, produsele comandate pe EchipMont.ro.  Am incheiat un acord cu MobilPay, procesator de plati online, ce asigura siguranta tranzactiei si confidentialitatea datelor tale.

Cum functioneaza plata prin card?

Pentru a plati cu cardul tau bancar, singura conditie este sa ia un card valabil si suficiente fonduri pe acesta pentru a acoperi contravaloarea produselor pe care doresti sa le achizitionezi. Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt simplii:

  • Alege produsul/serviciul dorit pe www.EchipMont.ro
  • Alege metoda de plata: Card bancar
  • Completeaza campurile privind detaliile cardului solicitate in pagina de plata;
  • Dupa procesare iti va fi afisat rezulatul tranzactiei si in cel mai scurt timp posibil te vom contacta pentru confrimarea detaliilor de livrare.

 

Ordin de plata (modalitate agreata in special pentru persoanele juridice)

Plata se face prin virament bancar pe baza facturii proforme primite pe e-mail la crearea comenzii. Livrarea produselor se va face doar dupa confrimarea platii (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru. Pentru a beneficia de acest tip de plata,va rugam sa ne contactai telefonic sau prin email la office@echipmont.ro.

Pentru intocmirea facturii, in cazul in care sunteti persoana juridica, va trebui sa completati datele companiei pe care o reprezentati. Acest lucru se poate face selectand optiunea Persoana juridica (Firma, PFA, ONG).

Acest tip de plata se poate face si de catre persoanele fizice atat la livrare prin curier, cat si daca se opteaza pentru livrarea in Ploiesti sau ridicare de la sediul nostru. Pentru detalii va rugam sa nu ezitai sa ne contactati!

 

 

Branduri