EchipMont.ro

Cosul meu:

0 prod. - 0,00 RON
Nu aveti produse in cos

0

Despre noi

EchipMont s-a nascut in 2010 din dorinta de a oferi pasionatilor de munte,  echipamente si accesorii de profil. Initial ne-am orientat catre iubitorii de munte din Ploiesti, insa Romania este plina de "muntomani"  si ne-am deschis catre orice doreste suportul nostru in a-si atinge visul de a merge pe munte.

In 2016 revenim cu o noua imagine si va stam alaturi oferindu-va echipament cu atitudine montana.

EchipMont sustine cu entuziasm si echipament montan atat pe cei mici cat si pe cei mari. Atat pe cei ce vor sa cucereasca parcul din fata blocului dar si pe cei ce tintesc catre varfurile cele mai inalte.

 

Care este scopul nostru?

Dorim ca EchipMont sa fie sustinatorul celor care in urma unei analize amanuntie si-au ales echipamentul inovativ de munte ce ii va ajuta sa detina controlul asupra conditiilor si traseului ales si, astfel, impreuna, sa atingem Virful cel mai inalt.

EchipMont doreste sa va ajute la crearea amintirilor !

 

Cum vom face asta?

Va punem la dispozitie echipamentul marcilor de renume din pesiajul outdoor ce va vor ajuta la indeplinirea aventurilor montane pe care vi le-ati propus. Printre acestia ii putem enumera pe : Highlander Outdoor (suntem unic importator in Romania), Sandberg Active (suntem unic importator/distribuitor in Romania), 12 Survivors,  Maramont, Kayland, Fuse, Bergans of Norway, Primus, Ferrino, Scarpa, Vango,  etc.

De asemenea, oferim suportul nostru celor care sunt la inceput in drumetiile montane privind echipamentul pe care doresc sa-l aleaga. De exemplu, cand esti la inceput este bine sa ai pe cineva alaturi care sa-ti spuna ca nu ai nevoie bocanci tehnici (doar pentru ca sunt mai scumpi) pentru trasee de o zi , in timpul verii, pana pe Varful Ciucas.

De la cei cu experienta dorim sa invatam, sa crestem impreuna si sa impartasim experienta comuna.

 

Ce beneficii se vor obtine?

Pentru voi: alaturi de prietenii pe care ii aveti langa voi in aventura montana, veti avea la dispozitie echipament inovativ ce dispune de cele mai noi technologii din domeniu, ce va ofera o gama varianta de optiuni si alegeri, analizand sistematic si minimizand riscurile ascensiunii.

Pentru noi: vom fi multumiti ca v-am acordat suportul nostru si ca am luat parte alaturi de voi la traseul parcurs, ceea ce ne va ajuta sa crestem si sa venim cu echipament si solutii din ce in ce mai performante.

 

Datele de identificare ale companiei:

SC LIVETECH SRL

J29/634/2003

RO15356414

Ploiesti, Tudor Vladimirescu, nr.79, jud. Prahova

 

 

Branduri